Αναρτήθηκε στις:29-03-23 13:26

Το business planning κεντρικό θέμα σε εκδήλωση του Τμήματος Λογιστικής


Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώθηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, και ώρα 12.00΄-14.00΄ στο αμφιθέατρο του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πρέβεζα.
Κεντρικό θέμα το Business planning και οι επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Με συντονιστή τον Πρόεδρο του Τμήματος Καθηγητή κο Σωτηρόπουλο Ιωάννη, χαιρετισμό προς τα μελλοντικά μέλη, απηύθυνε ο Πρόεδρος του 6ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (τμήμα Ηπείρου) κος Δημήτριος Λάμπρου.

Προσκεκλημένοι ομιλητές, ο κος Γιώργος Χουσμεκερίδης οικονομολόγος – ΜΒΑ, Φοροτεχνικός σύμβουλος επιχειρήσεων και ο κος Φώτης Άκης σύμβουλος επιχειρήσεων, οι οποίοι παρουσίασαν στους φοιτητές θέματα που αφορούν την υλοποίηση μιας επιχειρηματικής ιδέας. Ανέπτυξαν θέματα χρηματοδότησης της νεανικής επιχειρηματικότητας καθώς και φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στο σχεδιασμό κάθε επιχείρησης.

Στο τέλος της ημερίδας, που παρακολούθησαν φοιτητές και διδάσκοντες του Τμήματος, ακολούθησε διάλογος μεταξύ των φοιτητών και των εισηγητών της διάλεξης.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

imgimg

img