Αναρτήθηκε στις:25-11-22 14:27

Στο 9ο Σεμινάριο Διδακτικής στα Ιωάννινα ο Γ. Γκολομάζος


Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας παραβρέθηκε στο 9ο Σεμινάριο Διδακτικής που διοργάνωσε στα Ιωάννινα η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, ως επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου της και αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Βαφειαδάκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Serai και ήταν μία συνδιοργάνωση της Ο.Ε.Φ.Ε και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ιωαννίνων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, συμμετείχαν δε φροντιστές, εκπαιδευτικοί και φοιτητές από όλη τη χώρα.

Ο κ. Γκολομάζος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη συμβολή των φροντιστηρίων στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας αλλά και στην ευρύτερη προσφορά τους στον πολιτισμό και στα κοινά. Τέλος, πρότεινε τα επόμενα Σεμινάρια Διδακτικής να φιλοξενηθούν στην Άρτα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συναντήσει συναδέλφους του από τα Επιμελητήρια Αθηνών, Ιωαννίνων και Κορίνθου και να ανταλλάξουν απόψεις για τα ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img