Αναρτήθηκε στις:10-01-22 13:06

Γκολομάζος προς Τσιρογιάννη: Δεν έχουμε λάβει απάντηση για το Επιχειρηματικό Πάρκο


Εκ νέου επιστολή προς το Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, καθότι η προ 20ημέρου επιστολή του δεν απαντήθηκε ποτέ, απέστειλε ο Ιωάννης Γκολομάζος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας. Ο κ. Γκολομάζος καλεί το Δήμαρχο Αρταίων να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για το Επιχειρηματικό Πάρκο σε εύλογο χρονικό διάστημα, ενώ κρίνει απαραίτητη την παρουσία του σε έναν δημόσιο διάλογο για να λύσει όλες τις απορίες που δημιούργησε η ξαφνική αλλαγή του αρχικού σχεδιασμού. Αναλυτικά, η επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

O πρόεδρος και το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Άρτας σας εύχονται καλή χρονιά, με ατομική και οικογενειακή ευτυχία, με δημιουργικότητα και σύνεση στον αυτοδιοικητικό στίβο και κυρίως με υγεία.

Επειδή μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει απάντησή σας στην από 20-12-2021 και με αρ.πρωτ.1290 επιστολή μας σχετικά με το Επιχειρηματικό Πάρκο, σάς καλούμε να μας γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας σε εύλογο χρονικό διάστημα, καθόσον ως εταίρος σας στο έργο κρίνουμε απαραίτητη την παρουσία σας σε έναν δημόσιο διάλογο, που θα μας λύσει τις απορίες που δημιούργησε η ξαφνική αλλαγή του αρχικού σχεδιασμού.

Αναμένουμε την απάντησή σας, ευελπιστώντας ότι καθυστέρηση οφείλεται στο εορταστικό πνεύμα των ημερών κι όχι σε κάποιον άλλο λόγο».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img

img