Αναρτήθηκε στις:30-11-21 13:20

Χριστουγεννιάτικα δέματα αγάπης από το Τμήμα Άρτας του ΕΕΣ


Το Τμήμα Άρτας του Ερυθρού Σταυρού προγραμματίζει, ενόψει Χριστουγέννων, να διανείμει δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Η σχετική ανακοίνωση του ΕΕΣ:

«Παρά τις αβεβαιότητες με τις οποίες έχει γεμίσει τη ζωή μας η δύσκολη εποχή την οποία ζούμε όλοι μας σιγά-σιγά αρχίζουμε, αν δεν αρχίσαμε ήδη, να ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε σε λίγες ημέρες τις μεγάλες εορτές Χριστουγέννων και του Νέου έτους.

Ημέρες Μυστηριακές και Λυτρωτικές και προπάντων ημέρες Αγάπης και Χαράς. Γι΄ αυτό και όλοι τις περιμένουμε με δικαιολογημένη ανυπομονησία να δώσουν μια ευχάριστη νότα και γιατί όχι ένα άλλο νόημα στην καθημερινότητα της ζωής μας.

Να δώσουμε και να πάρουμε Αγάπη και Χαρά στους δικούς μας και από τους δικούς μας ανθρώπους. Υπάρχουν όμως κάποιο «δικοί μας» άνθρωποι που δεν έχουν κανέναν δικό τους να τους νοιαστεί και αυτές τις Άγιες ημέρες.

Είναι οι συμπολίτες μας που οι ατυχίες της ζωής τους έχουν αναγκάσει με πολλή δυσκολία να αντιμετωπίζουν και τις πιο βασικές ανάγκες επιβίωσής τους. Να συμπαρασταθούμε σ' αυτούς τους συμπολίτες μας και αυτές τις γιορτές σας καλεί ο Ερυθρός Σταυρός.

Το Τμήμα μας προγραμματίζει να διανείμει δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας σε όσο γίνεται περισσότερους απ' αυτούς τους συμπολίτες μας (τουλάχιστον 260 οικογένειες) σε όλον το νομό.

Η επιτυχία όμως και αυτής της προσπάθειας χρειάζεται τη βοήθεια όλων όσων μπορούν να βοηθήσουν. Το παρελθόν έχει δείξει ότι και αυτόν τον στόχο μπορούμε να τον πετύχουμε αρκεί να μην αμελήσουμε να προσφέρουμε ότι ο καθένας μπορεί σε τρόφιμα, που να μην χρειάζονται ψυγείο ή χρήματα με τα οποία μπορεί να αγοραστεί ότι είναι απαραίτητο.

Για κάθε προσφορά σε χρήματα κόβεται σχετική επίσημη απόδειξη. Η όποια μικρότερη ή μεγαλύτερη προσφορά μας θα δώσει σ' αυτούς που θα τη δεχτούν έστω και λίγη από τη χαρά των ημερών, αλλά είναι σίγουρο ότι και εμείς όταν προσφέρουμε με την καρδιά μας δεν θα μείνουμε ανικανοποίητοι.

Παρακαλούμε η όποια προσφορά σας να μας δοθεί το συντομότερο και πάντως πριν από την Παρασκευή 9/12/21. Υπενθυμίζουμε ότι θα μας βρείτε στην οδό Νικ. Πλαστήρα 29, απέναντι από την πίσω είσοδο του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου και στο τηλ: 2681021637 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ