Αναρτήθηκε στις:16-09-21 17:14

Ευχές Στάθη Γιαννούλη για καλή ποδοσφαιρική χρoνιά!


«Με την ευκαιρία της έναρξης του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος το Σάββατο 18/09/2021 και των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων του Νομού μας εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, που είναι και οι πρωταγωνιστές, να είναι υγιείς, χωρίς τραυματισμούς και να είναι πάντα στα πλαίσια του fair play και του ευ αγωνίζεσθαι.

Στους παράγοντες όλων των ομάδων, στους «ήρωες» του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, να είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους και να επιτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντά τους.

Σε όλους τους προπονητές, διαιτητές, να είναι δίκαιοι και προσηλωμένοι στο έργο τους ώστε ανάλογα με την θέση τους να επιτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντά τους.

Καλώ όλους τους φιλάθλους του νομού να συμβάλλουν από τη μεριά τους, ώστε φέτος κάτω από δύσκολες συνθήκες για όλους, να έχουμε ένα πρωτάθλημα με όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς ακρότητες, να χαιρόμαστε όλοι και να πηγαίνουμε στο γήπεδο με τις οικογένειές μας. Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα κάτω από τις δύσκολες συνθήκες, να είναι ανταγωνιστικό και καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και παράγοντες έχουμε υποχρέωση, ο καθένας από τη δική του σκοπιά να συμβάλλουμε ούτως ώστε να έχουμε ότι καλύτερο στους αγωνιστικούς χώρους και να επικρατήσει το ευ αγωνίζεσθαι.

Η βία και κάθε αντιαθλητική ενέργεια σκοτώνουν το ποδόσφαιρο, ας το προστατέψουμε.

Γιατί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για όλους εμάς που χρόνια τώρα αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση του, δεν είναι μόνο μπάλα, είναι πολιτισμός, είναι παιχνίδι με ηθικές αξίες, είναι γιορτή να προάγουμε το φίλαθλο πνεύμα και καλούμε ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους, να χαρούμε όλοι μαζί τα παιχνίδια. Εγώ όπως όλα τα χρόνια θα είναι παρών σε οποιαδήποτε προσπάθεια έχει σκοπό την αναβάθμιση του Αθλήματος.

Τέλος, έχουμε ικανούς και αξιόλογους διαιτητές και η διαιτησία να συμβάλει με τα λιγότερα ανθρώπινα λάθη».

Εύχομαι οι διαιτητές να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή και αφοσίωση στα παιχνίδια τους, να μειωθούν στο ελάχιστο τα ανθρώπινα λάθη, ώστε να εξαλειφθεί η δυσπιστία των αποφάσεων τους από προπονητές, παράγοντες, αθλητές και φιλάθλους.

Στην ποδοσφαιρική αρχή του τόπου ΕΠΣ Άρτας, εύχομαι να έχει ένα εύκολο έργο, με ένα ήσυχο, πρωτάθλημα και με λιγότερες δυσάρεστες καταστάσεις.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς

Καλή επιτυχία σε όλους».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ