Αναρτήθηκε στις:28-07-21 13:27

Διάκριση για το Μουσικό Σχολείο Άρτας


Οι μαθητές της Β΄ τάξης του Μουσικού Σχολείου Άρτας συμμετείχαν στον 1ο Διεθνή μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας Επιτραπέζιου και ψηφιακού αφηγηματικού παιχνιδιού και απέσπασαν με το παιχνίδι «Ελληνική Επανάσταση του 1821» διάκριση στην κατηγορία του ψηφιακού παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, το σχολείο ήταν ένα από τα δύο σχολεία που διακρίθηκαν στη βαθμίδα των Γυμνασίων στην κατηγορία ψηφιακού παιχνιδιού. Το επίπεδο του συναγωνισμού ήταν πολύ υψηλό και η συμμετοχή των σχολείων μεγάλη. Τα έπαθλα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο, μαζί με την ενημέρωση για την τελετή βράβευσης, η οποία εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των μαθητών των σχολείων.

Οι εκπαιδευτικοί που συνεργάστηκαν και συντόνισαν αυτή τη δημιουργία, Τσάιμος Άρης (υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Άρτας) κλάδου ΠΕ86, Κατσούλας Βάιος κλάδου ΠΕ02 και Γιαννούτσος Παναγιώτης κλάδου ΠΕ79.01 ευχαριστούν θερμά τους μαθητές για τον ζήλο, το ενδιαφέρον και την επινοητικότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του παιχνιδιού.


Παίξτε παρακάτω το παιχνίδι των παιδιών και βοηθήστε την επανάσταση του 1821 να πετύχει...

historygame1821


img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ