Αναρτήθηκε στις:18-02-21 13:42

WATT+VOLT: Νέο κατάστημα στην Άρτα


Nέο κατάστημα της Watt+Volt ξεκινά τη λειτουργία του στην Άρτα. Πρόκειται για το 54ο κατάστημα της εταιρείας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Σκουφά 112.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία:

«Καλωσορίζουμε το νέο μας κατάστημα στην Άρτα στην οδό Σκουφά 112 και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η διεύρυνση του δικτύου μας συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς, βοηθώντας μας να φτάσουμε σε όλη την Ελλάδα, νησιωτική και ηπειρωτική. Η συνεχής διεύρυνση του WATT+VOLT δικτύου μας έχει ως στόχο να μπορούμε να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα δίνοντάς τους την ευκαιρία να μας γνωρίσουν καλύτερα επισκεπτόμενοι ένα από τα σύγχρονα WATT+VOLT καταστήματά μας.

Με μια επίσκεψή τους, μπορούν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και να νιώσουν πως η WATT+VOLT είναι η ολοκληρωμένη ενεργειακή λύση που αναζητούσαν, αφού κατανοεί πλήρως τις ανάγκες τους και τις «μεταφράζει» σε προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινότητά του. Παράλληλα, πέρα από την δική μας ανάπτυξη ως όμιλος, που επιτυγχάνεται με τη διεύρυνση του δικτύου μας, είμαστε υπερήφανοι που συμβάλλουμε στην τόνωση των τοπικών κοινωνιών μέσα από την προσθήκη μιας υγιούς επιχείρησης, βοηθώντας έτσι να αποκτήσει πνοή ανάπτυξης ο τόπος τους συνολικά.

Καλωσορίζουμε με χαρά τους νέους μας συνεργάτες στην οικογένεια της WATT+VOLT!».




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ