Αναρτήθηκε στις:18-11-20 12:46

Καταγγελία Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Άρτας για την αστυνομική βία


To Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας καταγγέλλει την προκλητική και επικίνδυνη επίθεση των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας προς την υποδειγματική συγκέντρωση εργαζομένων, φοιτητών και μαθητών, όπου τηρούνταν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το Σωματείο «η κυβέρνηση της ΝΔ, χτυπώντας τη συγκέντρωση, συνεχίζει να μην παίρνει μέτρα για την προστασία της υγείας και της ίδιας της ζωής μας. Δεν επιτάσσει την Ιδιωτική Υγεία, δεν βάζει λεωφορεία και συρμούς με αποτέλεσμα κόσμος να μετακινείται σαν "σαρδέλες". Επίσης, συνεχίζοντας τον αυταρχικό της κατήφορο και στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί ένα σάπιο και άδικο σύστημα, προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου όργιο καταστολής και βίας εναντίον των διαδηλωτών. Ευελπιστεί ότι με αυτό τον τρόπο θα κάμψει όλους όσοι αγωνίζονται, όσους παλεύουν σε χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στις σχολές και στα σχολεία για άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων του εργαζόμενου λαού, της νεολαίας».

Τέλος, το Σωματείο τονίζει ότι ο αγώνας του θα συνεχιστεί πιο δυναμικά, ενώ υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση και το αστικό κράτος τους, θα μας βρίσκουν κάθε μέρα μπροστά τους, στον αγώνα για Υγεία, ζωή, δουλειά με δικαιώματα».




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img