Αναρτήθηκε στις:05-08-20 10:13

Τι ισχύει για ασθενείς και συνοδούς στο νοσοκομείο Άρτας


Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και ως νεωτέρας στο Γ.Ν. Άρτας ισχύουν τα εξής:

1. Αναστέλλεται το επισκεπτήριο και όπου κρίνεται αναγκαίο, δύναται να υπάρχει ένας συνοδός στον οποίο θα δίνεται ειδική άδεια από την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

2. Δεν επιτρέπεται η παραμονή στο νοσοκομείο συνοδών που παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα λοίμωξης ανωτέρου αναπνευστικού (πυρετός, δεκατική κίνηση, βήχας, φαρυγγαλγία, ρινική καταρροή).

3. Ο συνοδός θα πρέπει να είναι ενήμερος για την εφαρμογή των κανόνων κοινωνικής απόστασης, την απολύμανση των χεριών και την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας.

Στα τακτικά ραντεβού , οι ασθενείς θα προσέρχονται στο χώρο του Νοσοκομείου δέκα πέντε (15) λεπτά πριν το καθορισμένο ραντεβού , το οποίο μπορούν να κλείσουν στο τηλέφωνο 2681361202.

Η λήψη δείγματος στα πλαίσια του προεγχειριτικού ελέγχου των ασθενών θα γίνεται τις ώρες 08:00 π.μ έως 9:00 π.μ καθημερινά.

Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη των ιατρικών επισκεπτών στις νοσηλευτικές μονάδες. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, θα υπάρχει ειδική έγκριση από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Επισημαίνεται η υποχρεωτική εφαρμογή ιατρικής μάσκας από όλους τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων και η χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας από όλα τα υπόλοιπα άτομα.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ