Αναρτήθηκε στις:09-07-20 14:32

Νέα μέλη στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος


Τρία νέα μέλη προστέθηκαν στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α.). Πρόκειται για τους Αντώνη Καραμπίνα, Πρόεδρο της Κοινότητας Αρταίων, Παντελή Κωλέτσο, Αντιδήμαρχο του Δήμου Αρταίων και Λάμπρο Ανδρέου, Τοπικό Σύμβουλο Γραμμενίτσας της ΔΕ Βλαχερνών του Δήμου Αρταίων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος, Νεκτάριος Καλαντζής, δήλωσε σχετικά: «Με την ήδη παρουσία εκατοντάδων νέων ανθρώπων, αιρετών, από κάθε σημείο της Ελλάδος, μιας και αποτελείται η ΕΝΑ από νέους αυτοδιοικητικούς από το Καστελόριζο ως την Θράκη και από την Κέρκυρα ως την Κρήτη, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ως νέα μέλη της τους Αντώνη Καραμπίνα, Παντελή Κωλέτσο και Λάμπρο Ανδρέου, όπου μαζί με το ήδη μέλος μας, Χριστίνα Σπάκα (Δημοτική Σύμβουλο Αρταίων), δημιουργείται η πιο ισχυρή αυτοδιοικητική ομάδα νέων ανθρώπων στο νομό Άρτας και τους καλωσορίζουμε στην πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία που έχει γίνει στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέους μπροστά».


Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος


Η Ε.Ν.Α. Ελλάδος εδώ και έξι χρόνια με δράση σε όλη τη χώρα, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, επάρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζει για ακόμη μια αυτοδιοικητική περίοδο τις παρεμβάσεις της σε όλη την Ελλάδα.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ