Αναρτήθηκε στις:02-04-20 13:07

Covid-19: Σπουδαία κίνηση από την παράταξη «Αρτινών Συνεργασία»


Η παράταξη «Αρτινών Συνεργασία», με επικεφαλής τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση για τη στήριξη του Νοσοκομείου Άρτας στη μάχη κατά του covid-19. H παράταξη δημιούργησε τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς, καταθέτοντας για αρχή το ποσό των 4.000 ευρώ για τον ανεφοδιασμό σε ιατρικό-τεχνολογικό εξοπλισμό και μέσων ατομικής προστασίας για τους εργαζόμενους του ΓΝ Άρτας.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση της Τρίτης, ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο η δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού, με τη συμμετοχή της παράταξης «Αρτινών Συνεργασία», της «Ριζοσπαστικής Αλλαγής» με επικεφαλής την κα. Ευαγγελίτσα Κιτσαντά, του κ. Κωνσταντίνου Μάρου από τους «Πολίτες με Όραμα», της κας Βίκυς Βασιλάκη και της κας Χριστίνας Σπάκα από την παράταξη «Γέφυρα στο Μέλλον». Ο δήμαρχος Αρταίων, αναφορικά με την πρωτοβουλία αυτή, απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους Φορείς, τους Συλλόγους, τους επιχειρηματίες, τους επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες, να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν αυτή την παναρτινή προσπάθεια για την ενίσχυση του Νοσοκομείου.

Μια ευγενική και σπουδαία κίνηση, η οποία τιμά τους εμπνευστές της στη μάχη που δίνει η πόλη μας ενάντια στην αόρατη απειλή του Covid-19. Ας ελπίσουμε σε νέες και εξίσου γενναιόδωρες προσφορές και από άλλους, γιατί το ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό χρειάζεται την όποια βοήθεια μπορούμε να τους προσφέρουμε. Φυσικά πρωτίστως «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ