Αναρτήθηκε στις:31-03-20 12:23

Τηλεδιάσκεψη Στύλιου-Ντάκουλα για το Σχέδιο προετοιμασίας του Γ.Ν. Άρτας κατά του covid-19


O βουλευτής Άρτας της ΝΔ, Γιώργος Στύλιος, πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας κ. Ντάκουλα σχετικά με το Σχέδιο προετοιμασίας και απόκρισης του Γ.Ν. Άρτας κατά της επιδημίας του κοροναϊού. Ο κ. Στύλιος διαπίστωσε ότι ακολουθούνται αυστηρά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και κάθε φορά που αναθεωρούνται αυτό αναπροσαρμόζεται. Σε ανάρτησή του στο fb, ο βουλευτής της ΝΔ, αναφέρει:

«Ο Διοικητής του νοσοκομείου με πληροφόρησε αναλυτικά για τις τελευταίες εξελίξεις στη μάχη κατά του COVID-19 σε σχέση με την περιοχή μας. Συζητήσαμε επίσης για τις ανάγκες σε προσωπικό (ιατρικό και νοσηλευτικό), σε βασικό εξοπλισμό, (monitor παρακολούθησης και αναπνευστήρες) και αναλώσιμο υλικό (αντισηπτικά, μάσκες ποδιές γάντια) για την καλύτερη ανταπόκριση του νοσοκομείου στην πανδημία. Είναι κοινή μας διαπίστωση η αναγκαιότητα των παραπάνω αιτημάτων.

Θα δώσω και εγώ τη δική μου μάχη με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να υλοποιηθούν τα παραπάνω αιτήματα. Τις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσω με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ (Υγειονομικής Περιφέρειας) και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Θέλουμε το νοσοκομείο της Άρτας να μπορεί να ανταποκριθεί στην απειλή του κορoναϊού και στη διαχείριση της κρίσης στην Υγεία.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε ολόκληρο το προσωπικό του νοσοκομείου και ιδιαίτερα στους Ιατρούς, τους Νοσηλευτές και το προσωπικό καθαριότητας. Από τη μεριά μας οφείλουμε και εμείς να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών και να μείνουνε σπίτι…

Μαζί θα δώσουμε τη μάχη, μαζί θα νικήσουμε. Μένουμε σπίτι».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ