Αναρτήθηκε στις:02-12-19 12:22

ΕΟΣ Άρτας: Eκδηλώσεις προσφοράς και αλληλεγγύης


Μήνας φιλανθρωπικών εκδηλώσεων ο Δεκέμβριος και οι συμπολίτες μας χρειάζονται τη βοήθειά μας. Ο Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας συνεχίζει για 7η χρονιά να συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αρταίων και στο Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών. Αναλυτικά:

1. Τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ντοματοχυμό, ζάχαρη κτλ.

2. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων κτλ.

Επίσης, ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Στις 11 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα το αγαπημένο τετράποδο όλων των ορειβατών, το αγριόγιδο. Εισηγητής της εκδήλωσης είναι ο κ. Χαρητάκης Παπαϊωάννου βιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στη βιολογία διατήρησης και ο πρόεδρος του συλλόγου «Αγριόγιδο στα Βουνά - Balkan Chamois Society». Το αγριόγιδο είναι το θηλαστικό των ψηλών βουνών της Ελλάδας, ένα από τα απειλούμενα ζώα της βαλκανικής χερσονήσου.

Στις 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η προβολή ταινίας: Trekking στο Everest Base Camp και ανάβαση στο Island Peak 6189 m, ώρα 20:30, Χρήστος Λάμπρης.

Στις 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αναρρίχηση (open climbing day) στην πίστα του Ορειβατικού για μικρούς και μεγάλους, ώρα 18:00 - 21:00.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο του Συλλόγου Αμβρακίας 38.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ