Αναρτήθηκε στις:15-11-19 19:45

Άμεση συντήρηση δικτύου ηλεκτροδότησης στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη


Με βασικό μέλημα την βελτίωση της διαβίωσης των δημοτών και λαμβάνοντας υπόψη τις συχνές βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης πολλών οικισμών (Μεσόπυργος, Βελανιδιά, Μεγαλόχαρη, Βουλιαγμένο, Αστροχώρι, Βελεντζικό, Ελάτη, Πηγές, Γρέβια, Πέρδικα κ.τ.λ.) και πλήθος παραπόνων από κατοίκους των απομακρυσμένων περιοχών, o Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη απέστειλε έγγραφο στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) για άμεση συντήρηση και βελτίωση του δικτύου στον Δήμο προκειμένου να μειωθούν δραστικά τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Η αναγκαιότητα της συντήρησης και βελτίωσης των δικτύων γίνεται ακόμη πιο επιτακτική αν συνυπολογίσει κανείς ότι στον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη διαμένουν κυρίως άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και σε απομακρυσμένες περιοχές, η υδροδότηση των περισσότερων χωριών γίνεται με αντλιοστάσια και η ενασχόληση των κατοίκων (κτηνοτροφία) αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με την συντήρηση ευπαθών προϊόντων (π.χ. γάλα).

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη αναγνωρίζει την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ και την διάθεση αυτών για επίλυση των προβλημάτων, δυστυχώς όμως η συχνότητα των βλαβών είναι μεγάλη.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ