Αναρτήθηκε στις:29-04-16 12:43

Σημαντικό σεμινάριο για τον Αυτισμό από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου με δωρεάν συμμετοχή


Ακόμη μία σημαντική πρωτοβουλία από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, ειδικό κέντρο Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής, που διοργανώνει το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στα Ιωάννινα το δωρεάν επιστημονικό σεμινάριο με θέμα: «Αυτισμός. Στρατηγικές πρόληψης και αντιμετώπισης συμπεριφορών στο φάσμα του Αυτισμού». Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Φωτεινή Μιδούχα, η οποία είναι πιστοποιημένη αναλύτρια συμπεριφοράς (BCBA) και πρώην συνεργάτιδα του Πανεπιστημίου Ουαλίας, στη Μεγάλη Βρετανία.

Το σεμινάριο εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου για την ενημέρωση και εκπαίδευση των ειδικών και του ευρύτερου κοινού και απευθύνεται σε επαγγελματίες, σε φοιτητές και σε γονείς. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη και αυτή γίνεται συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση στο diepistimoniko.gr.

Να σημειωθεί πως το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, με έδρα τα Ιωάννινα. Ως κορυφαίος φορέας εκπαίδευσης, με τα ποιοτικά σεμινάρια που διοργανώνει, έχει, επί σειρά ετών, επωμισθεί, ως μια διαρκή πρόκληση, ένα σημαντικό μέρος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, δίνοντας ένα λαμπρό και επιτυχημένο παράδειγμα του έγκυρου επιστημονικού του λόγου.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img