Αναρτήθηκε στις:12-09-19 13:16

Ήπειρος: Αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα ποινικά αδικήματα


Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

• Χθες (11-09-2019) το απόγευμα κοντά στο Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, πέντε αλλοδαποί, ηλικίας 19, 20, 22, 19 και 24 ετών, οι οποίοι κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχαν και επέδειξαν πλαστές – κλεμμένες ιταλικές ταυτότητες καθώς και μία πλαστή ελληνική ταυτότητα, τις οποίες όπως προέκυψε προμηθεύτηκαν από περιοχή της Αττικής, έναντι του χρηματικού ποσού -50- ευρώ έκαστη, με σκοπό να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό μέσω του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας.

• Χθες (11-09-2019) το βράδυ στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 36χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, ο 36χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να κινείται πεζός και κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα δέμα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -1- κιλού.

• Χθες (11-09-2019) αργά το βράδυ στις Κεραμάτες Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 19χρονος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (4,42) γραμμαρίων. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

• Χθες (11-09-2019) το μεσημέρι στην Κόνιτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 59χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, συνολικής ποινής φυλάκισης (9) μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img