Αναρτήθηκε στις:18-06-19 11:48

Εκδήλωση με θέμα «Ισονομία-Δικαιοσύνη-Επιστροφή στην έννομη τάξη»


Είναι η πατρίδα μας μια κυρίαρχη δημοκρατική χώρα όπου εφαρμόζεται το Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο;

Ή μήπως βρίσκεται υπό κατοχή ξένων δυνάμεων, ο λαός μας γενοκτονείται συστηματικά και οι νόθες εκλογές στοχεύουν στην νομιμοποίηση από τον λαό αυτών των εγκλημάτων;

Αυτό που προσδιορίζει το πολίτευμα και τον πολίτη είναι το σύνολο των κανόνων της πολιτείας που κυρίως συνοψίζεται στο Σύνταγμα της.

Στο ελληνικό Σύνταγμα έγιναν εκτροπές από τα θεμελιώδη του άρθρα ώστε όλοι όσοι ενήργησαν ή αποσιώπησαν το έγκλημα αυτό να είναι υπόλογοι εσχάτης προδοσίας. Τα αποτελέσματα της γενικευμένης ανομίας που προκάλεσαν είναι ορατά σε όλους με κυρίαρχο ζήτημα την υπεξαίρεση από τις λεγόμενες συστημικές τράπεζες του ποσού των 233 δις που έλαβαν μέσω των κρατικών χορηγήσεων.

Ως πολίτες αλλά και ως καταναλωτές τελούμε υπό την προστασία του κράτους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΝΟΜΟΣ 2251/1994 ΦΕΚ 191 Α και όπως συμπληρώθηκε σταδιακά μέχρι το 2007).

Η υπό σύσταση Ένωση Καταναλωτών ‘Α120’ θεωρεί βαρύτατο καθήκον και χρέος προς την πατρίδα μας αλλά και για την προάσπιση της λογικής και του δικαίου να πράξουμε ό,τι είναι θεμιτό για να επαναφέρουμε την έννομη τάξη που ιεραρχικά είναι: α) η τήρηση του Συντάγματος, β) η τήρηση του Διεθνούς Δικαίου, γ) οι νόμοι που συμφωνούν με το Σύνταγμα και τέλος δ) οι διάφορες κανονιστικές διοικητικές πράξεις.

Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται και αγωνιούν για το πώς συλλογικά θα αποτρέψουμε την οριστική διάλυση της πατρίδας μας να παρευρίσκονται μαζί μας στην εισηγητική ομιλία και συζήτηση που διοργανώνουμε, με θέμα «Ισονομία-Δικαιοσύνη-Επιστροφή στην έννομη τάξη», την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 9:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Κρόνος» στην πλατεία Κιλκίς της Άρτας.

Ομιλητής-εισηγητής ο δημοσιογράφος Αθανάσιος Κολυβάς.

Θα προλογίσει ο Ιωάννης Γκόκας, εκπαιδευτικός και συντονιστής του έργου στην Ήπειρο.

Ένωση Καταναλωτών Α120




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img