Αναρτήθηκε στις:17-05-19 10:29

ΑΡ.Π.Η: Περιοδεία υποψηφίου περιφερειάρχη Νίκου Ζήκου στην Άρτα


Στο Πέτα, στο Κομπότι και στην κεντρική αγορά της Άρτας περιόδευσαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΑΡιστερής Παρέμβασης στην Ήπειρο (ΑΡ.Π.Η) με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νίκο Ζήκο.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΑΡ.Π.Η και ο επικεφαλής της ΑΡ.Π.Η στις τοποθετήσεις τους τόνισαν: «το πραγματικό δίλημμα είναι με την καπιταλιστική βαρβαρότητα όπου και οι πιο ζωτικές δραστηριότητες και ανάγκες μας (νερό, απορρίμματα, ελεύθερος χώρος, αναψυχή, διασκέδαση κλπ.) θα είναι εμπορεύματα ή με το ανατρεπτικό κίνημα εργαζομένων, φτωχών αγροτοκτηνοτρόφων νεολαίας και ανέργων για την ανατροπή της επίθεσης, για μια ανθρώπινη-ελεύθερη διαβίωση στις πόλεις και στα χωριά μας.

Ως ΑΡ.ΠΗ καλούμε το λαό να πάρει θέση υπέρ της ανατροπής της επίθεσης στο πραγματικό δίλημμα, να ενισχύσει εκλογικά την ΑΡιστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο (ΑΡ.Π.Η) στο περιφερειακό συμβούλιο για την αποκάλυψη και καταγγελία των αντιλαϊκών μεθοδεύσεων και την προβολή των λαϊκών αιτημάτων. Στις εκλογές να αποδυναμωθούν οι παρατάξεις που θέλουν με κάθε τρόπο να επιβάλουν τον δρόμο των άγριων καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων. Να αποδυναμωθούν οι παρατάξεις που στηρίζονται από ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ – ΚΙΝΑΛ».

Οι περιοδείες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες σε όλη τη περιφερειακή ενότητα Άρτας.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ