Αναρτήθηκε στις:19-03-19 14:52

Ενίσχυση πασχαλινής διανομής Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νικ. Σκουφά


Το Διεθνές Κέντρο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ICSD) σε συνεργασία με το Δήμο Νικολάου Σκουφά του Νομού Άρτας υλοποιεί το υποέργο «Λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νικολάου Σκουφά» το οποίο είναι ενταγμένο στο Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020.

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Οι ανωτέρω εμπλεκόμενοι φορείς έχουν ως στόχο την ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων για την αποτελεσματική λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο Νικολάου Σκουφά, ως αποτέλεσμα συλλογικής κοινωνικής προσπάθειας με σκοπό την στήριξη και ενίσχυση ατόμων/νοικοκυριών τα οποία απειλούνται από φτώχεια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νικολάου Σκουφά.

Στόχος είναι όλοι οι πολίτες που αντιμετωπίζουν θέματα σίτισης να λαμβάνουν την αναγκαία βοήθεια σε επίπεδο παροχής τροφίμων και λοιπών αγαθών πρώτης ανάγκης (ρούχα, είδη ατομικής υγιεινής, υποδήματα) σε τακτική βάση. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Νικολάου Σκουφά λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2017 και στεγάζεται σε ισόγειο κατάστημα στο Δημαρχείο Νεοχωρίου Άρτας.

Εν όψει των εορτών του Πάσχα καλούμε όλους τους φορείς (συλλόγους, σχολεία, εταιρείες και τους πολίτες του Δήμου μας να συμβάλλουν στην συγκέντρωση βασικών αγαθών, για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου τα οποία θα διανεμηθούν λίγες ημέρες προ των εορτών στους συνανθρώπους μας καθώς και σε επόμενες διανομές. Καλούμε τους φορείς να συνεισφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο με βασικά είδη διατροφής όπως λάδι, γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζάχαρη, μέλι, Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 9, Ιωάννινα Ταχ. Κώδικας: 45332 Τηλέφωνο: 2651068532 Fax: 2651068532 E-mail: icsdeu@gmail.com δημητριακά, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, μπισκότα ,κονσέρβες, καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής.

Είμαστε βέβαιοι για την ενεργή συμμετοχή σας μέσω παροχής δωρεάς καθώς και για τη θερμή υποστήριξή σας στο εγχείρημα αυτό.

Για πληροφορίες σχετικά με την παράδοση αγαθών μπορείτε να απευθυνθείτε στις κάτωθι πηγές επικοινωνίας: Διεύθυνση: Δημαρχείο Νεοχωρίου Άρτας Δήμου Νικολάου Σκουφά Τηλ: 2681087948, 6944223006 κα. Ζάρρα, κα. Κοκκίνη.

E-mail: pantopwleionskoufas@gmail.com

Δικτυακοί Τόποι: www.icsd.gr και www.nskoufas.gr




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img